Få 2 nr. af Gør Det Selv + Kombilaser
Få 2 nr. af Gør Det Selv
+ Kombilaser
Skjul

Få 2 nr. af Gør Det Selv
+ Kombilaser
– Spar 373 kr.

Magazine Cover Magazine Cover
79 kr.
+ 49 kr. i porto og eksp. I alt 128 kr.
Spar 373 kr.!
 1. Som abonnent får du adgang til over 1000 byggevejledninger.
 2. Vejledningerne består af detaljerede beskrivelser og trin for trin billeder af store og små projekter.
 3. Store projekter har også en materialeliste med.
 4. Spar tid - gør det rigtig fra starten af!
 5. Spar penge - få et overblik over projektet og køb KUN de materialer du har brug for.

Kombilaser

Værdi: 299 kr.

Den nye kombilaser i velkendt Tech Pro kvalitet er et genialt lille stykke værktøj, der gør arbejdet nemmere og sikrer, at ophængning og montering bliver fuldstændig snorlige, ligegyldig hvad du skal lave.

Læs mere

 1. Hvis du fx skal hænge billeder op på to forskellige vægge, så sikrer den vandrette laserstråle, at overkanterne kommer til at flugte.
 2. Hvis du skal montere en indfatning omkring en dør, kan du styre efter den lodrette laserstråle og være helt sikker på, at indfatningen kommer til at sidde fuldstændig lodret.
 3. Skal du sætte fliser på væggen, går det legende let med krydslaseren, fordi du på samme tid har helt styr både på de lodrette og de vandrette fuger.
 4. Udover laserfunktionerne er der også tre libeller i kombilaseren; en lodret, en vandret og en 45 grader-libelle. De er en stor hjælp til alle former for ophængning.
 5. I den ende af kombilaseren gemmer der sig 2,5 meter målebånd af stål. Målebåndet er let at rulle ud og takket være en kraftig fjeder, suser det ind igen, når du er færdig med at bruge det.
 6. I bunden af kombilaseren er der en 15 cm lang stållineal, du kan bruge til at skære efter.

Kombilaseren har nogenlunde samme størrelse som en sammenfoldet tommestok og passer derfor lige ned i lommen på arbejdsbukserne. Det betyder, at du altid har den ved hånden, og derfor kommer du til at bruge laserfunktionerne langt oftere, end hvis du først skal ind i værkstedet og finde en laser frem.

 1. Kombilaseren leveres med et multijusterbart stativ, der kan fastlåses i alle tænkelige vinkler.
 2. Der medfølger batterier, så kombilaseren er klar til brug, når du modtager den. I æsken ligger der oveni købet et sæt ekstra batterier.

Andre tilbud fra Gør Det Selv

Se alle tilbud fra Gør Det Selv

Velkommen til Gør Det Selv

Gør Det Selv er magasinet for dig, der gerne vil gøre arbejdet selv. Med Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig trin for trin, hvordan det skal gøres. Alt er godkendt af håndværkere og vores eksperter. Så det er bare med at komme i gang – vi er med dig hele vejen.

Med et abonnement på Gør Det Selv får du dit magasin ind af døren hver 3. uge. Og meget mere end det. Du kan fx læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks, finde et godt tilbud i vores onlineshop og få adgang til vores mere end 1000 byggevejledninger.

Jeg selv og hele redaktionen på Gør Det Selv ønsker dig god arbejdslyst!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Søren Prien

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr. af Gør Det Selv
+ Kombilaser

79 kr.
+ 49 kr. i porto og eksp. I alt 128 kr.
Spar 373 kr.!